Determinarea suprafeței de depozitare a produselor lactate în rafturi în Depozitul Prodlacta din București
Alexandra Diana Chirescu (chirescualexandra18@stud.ase.ro)
Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului, Academia de Studii Economice din București
Coordonator: conf.univ.dr. Simona Roxana Pătărlăgeanu
Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului, Academia de Studii Economice din București
Abstract
Logistica de distribuție este un proces complex care are un impact direct asupra calității și profitabilității unui produs. De aceea, este necesar să se acorde atenție tuturor etapelor din cadrul acestui proces: transportul, stocarea, depozitarea, manipularea și fluxul informațional. În ceea ce privește Determinarea suprafeței de depozitare a produselor lactate în rafturi, se va calcula o serie de indicatori precum Numărul total de despărțituri, Numărul de rafturi, Suprafața de depozitare pe care sunt amplasate rafturile, Suprafața principală, Suprafața totală, Indicele de utilizare a suprafeței și Indicele de utilizare a volumului depozitului.
Cuvinte cheie: logistică, distribuție, Prodlacta, suprafața de depozitare, analiză cantitativă
Distribution logistics of SC Prodlacta SA
Determination of the storage area of dairy products in shelves in the Prodlacta Warehouse in Bucharest
Abstract
Distribution logistics is a complex process that has a direct impact on the quality and profitability of a product. Therefore, it is necessary to pay attention to all stages of this process: transport, storage, warehousing and information flow. Regarding the determination of the storage area of dairy products in the shelves, a series of indicators will be calculated such as the Total number of partitions, The number of shelves, The storage area on which the shelves are located, The main area, The total area, The utilization index of area and Deposit Volume Usage Index.
Keywords: logistics, distribution, Prodlacta, storage area, quantitative analysis